Velkommen/kontakt
Om oss/About Us
Dagbok 2010
Tidligere dagbøker
Nyheter/News
Oppdatering/Updates
Findus
Kattene/Cats
Utstilling/Shows
Findus' blogg
Minne/Memory
Gjestebok/Guestbook
Oppdrett/Breeding
Skal du kjøpe hund?
Valpekjøpere/Buyers
Rasestandard
Helse/Health
Links
Besøkende/Visitors
Opphavsrett/Copyright
Dagbok/Diary 2009


e-mail meTidligere hunder


FATSO

Min gode, elskede Fatso var min første hund. Jeg var jordmor da han ble født, og han var min fra det øyeblikket jeg så ham.

Fatso ble født 14. februar 1994, som et resultat av et 'hendelig uhell' mellom labradortispa til naboen og en buhund-frier. En skikkelig eventyrblanding, med andre ord- men verdens vakreste i hjertet mitt. Da jeg endelig fikk ham, hadde jeg brukt maaaange år på å overtale mine foreldre til å få en hund, og jubelen sto i taket da jeg endelig lyktes. Fatso var en spesiell hund, kjempesnill hjemme og med familie, barn og andre dyr- men på tur var han ikke godvenner med andre hanner. Han kunne også hoppe litt, men det var mest i glede og iver. Han ødela aldri noe hjemme og kunne fint være hjemme alene i hele huset fra dag en, uten problemer. Fatso var fast å se sammen med katten Pusefine, og var hennes selvoppnevnte livvakt.

Fatso elsket å gå på tur, og spesielt likte han å være på hytta. Det var også det som ble hans endelikt. En grusom dag i april var Fatso på vei til hytta med mine foreldre. De stoppet på en øde vei for å raste, og Fatso kom seg ut av bilen. Selv om den veien var ekstremt lite trafikkert- med lav fartsgrense, så kom det en bil i stor fart akkurat da han skulle krysse veien. Lille fatsoen min ble stygt skadet, og døde i armene på min mor på vei til veterinæren- 8 år gammel.

Jeg selv befant meg i Sydney, Australia da telefonen kom- og jeg sto midt i en pub og gråt hysterisk. Det vondeste var at han levde etterpå, og kanskje døde i smerter. Jeg gråter enda når jeg tenker på min lille elskling, og jeg har aldri helt tilgitt meg selv for at jeg ikke var der da han døde.

Fatso vil alltid ha en veldig spesiell plass i hjertet mitt, og jeg vil alltid elske ham. En dag vet jeg vi skal ses igjen, på andre siden av Regnbuebroen.

Din kropp er borte, men din sjel vandrer ved mine føtter inn i evigheten.