Velkommen/kontakt
Om oss/About Us
Dagbok 2010
Tidligere dagbøker
Nyheter/News
Oppdatering/Updates
Findus
Kattene/Cats
Utstilling/Shows
Findus' blogg
Minne/Memory
Gjestebok/Guestbook
Oppdrett/Breeding
Skal du kjøpe hund?
Valpekjøpere/Buyers
Rasestandard
Helse/Health
Links
Besøkende/Visitors
Opphavsrett/Copyright
Dagbok/Diary 2009


e-mail meAugust 2009


26.08.09

Hjelpes meg, da har det gått over 2 mnd siden sist jeg skrev her! Det går unna i svingene her hjemme, så jeg har rett og slett ikke så mye tid til å oppdatere noe som helst. Men etter press fra flere hold får jeg vel bare trå til i en ledig stund!:)

Det går bra her hjemme, Emilie er ei snill lita jente, som ikke er fullt så lita lenger.. Nå har hun passert 5 kilo og 60 cm, og hun er veldig aktiv- og høylydt!:) Hun skriker ikke, gråter nesten aldri, bare når hun får vaksine eller gjør noe annet som gjør vondt- men hun ROPER. Når hun vil ha oppmerksomhet roper hun så høyt hun kan, til noen kommer og koser med henne. Hun smiiiiler og er blid, men stemmen kan hun altså bruke:) Hun gjør det samme når hun leker med lekene sine, prater med dem, kjefter og holder på, om hun ikke får til å manøvrere dem akkurat som hun vil, hehe..

Hun er jo bare så deilig, jeg får omtrent ikke nok av henne, jeg elsker hver en liten kvadratcentimeter av kroppen hennes, og ingenting i verden er vakrere enn det nydelige smilet til jenta mi!:)

Findus er enda kjempeflink storebror, ja faktisk litt for flink i enkelte sammenhenger. Han går fint og flott ved vogna på tur, men han vokter den også- så det er ikke alle som uten videre får komme for nære. Han er jo blitt veldig flink når det gjelder å møte andre hannhunder, men om det er noen som kommer for nærme vogna, så får de høre det. Det er jo forsåvidt greit nok det, men det var et tilfelle her da han knurret på noen mennesker som kom for brått på også. Rett nok var de høylydte, og kom litt utav det blå, men jeg synes ikke noe om sånt, så det har vi jobba for å plukke av ham. Greit nok at han passer på Emilie, men den vogna er jo ikke hans eiendom, det er min jobb å passe på den.

Ellers går det bedre med ryggen til Findus, jeg merker ikke så mye til prolapsen hans nå. Vi har enda ikke fått vært til kontrolltime, men han hyler ikke til, beveger seg mer fritt osv nå. Men jeg dropper utstillinger og heftige turer inntil vi har vært hos veterinær. Like greit, siden han røyter som pokker. Har aldri sett maken- må være fordi han tar igjen det at han ikke røyta i våres.. Han ser jo helt fæl ut her, så han egner seg slettes ikke på noen utstilling.

I helga blir det barnedåp her da, så da blir det fullt hus. Mormor og morfar har kommet, og diller og daller med Emilie til den store gullmedalje. Fredag kommer tante Christina også, og både Findus og Emilie gleder seg veldig til det- og så kommer det noen flere venner etterhvert, så det blir fullt hus!:)