Velkommen/kontakt
Om oss/About Us
Dagbok 2010
Tidligere dagbøker
Nyheter/News
Oppdatering/Updates
Findus
Kattene/Cats
Utstilling/Shows
Findus' blogg
Minne/Memory
Gjestebok/Guestbook
Oppdrett/Breeding
Skal du kjøpe hund?
Valpekjøpere/Buyers
Rasestandard
Helse/Health
Links
Besøkende/Visitors
Opphavsrett/Copyright
Dagbok/Diary 2009


e-mail me
Mio

Mio

MIO

Mio aka. Mimsy/Momsemus/Morten Minstemann osv.- kjært barn har mange navn..

Eventyrblanding, kastrert hann/ Street mix, male

f/dob: ??.??.2007

Mio er en skjønn liten fyr av rasen eventyrblanding som kom til oss litt tilfeldig før jul i 2007. Jeg satt og leste på Finn.no om det man trodde var en liten pusejente på ca 9 uker rett borti her, som ingen ville ha. De som eide moren ville bli kvitt ungene så fort som mulig, og alle unntatt 'henne' hadde fått nye hjem. Hvis ingen tok 'henne' snart, så ble 'hun' enten forlatt eller avlivet! Jeg bestemte meg for å gå innom på vei hjem fra jobb, og jammen ble 'hun' ikke med meg hjem.. Rart med det..:) Det er jo egentlig altfor tidlig for en puseladd å bli tatt fra mammaen sin før 12 uker, men når alternativene var slik de var, så var valget ganske greit.  Nå lurer sikkert folk på hvorfor jeg setter hun i hermetegn- og det skal jeg si: Etter nærmere undersøkelser viste det seg at lille Mina brått ble til MIO!:) Jeg fikk jo bare beskjed om at det var en jente jeg, men da jeg sjekket dette nærmere på egen hånd, så oppdaget jeg at noe ikke stemte helt. Vi kunne raskt konstatere at 'hun' hadde litt mer utstyr enn det som er vanlig for jentepuser.:)

Ingen vet helt når han er født, eller hvilke raser som er involvert- men han er vel født i oktober/november 2007, og jeg sverger det er noe skogkatt involvert- han har det karakteristiske ansiktet, hår utav øra og 'kajalen' rundt øynene som skogkatten har. Det eneste er kroppen, der flyter liksom tigerstripene litt mer ut i sort.!:)

Lillepus er jo en tøff liten fyr, som fant seg fort til rette , aktiv og frisk- men littegrann skvetten av seg. Da søker han trøst i Findus, som er blitt bestekompis og 'nålepute'. Han er en skikkelig ramp. Jeg tror jeg aldri har sett ham gå normalt, han løper hele tiden.:)  Han er også ekstremt kosete, og en voldsomt mammadalt, er aldri mer enn noen meter unna meg. Han er en rabagast og en ramp- men en veldig søt sådan!:)