Velkommen/kontakt
Om oss/About Us
Dagbok 2010
Tidligere dagbøker
Nyheter/News
Oppdatering/Updates
Findus
Kattene/Cats
Utstilling/Shows
Findus' blogg
Minne/Memory
Gjestebok/Guestbook
Oppdrett/Breeding
Skal du kjøpe hund?
Valpekjøpere/Buyers
Rasestandard
Helse/Health
Links
Besøkende/Visitors
Opphavsrett/Copyright
Dagbok/Diary 2009


e-mail meFebruar 2009


22.02.09

Da var helgens strabaser unnagjort, og vi har kommet oss trygt hjem fra Bø. Kan tro det var flere som var bekymra for at vi (jeg, Findus, Elisabeth og Mika) skulle kjøre så langt på vinter'n. Heldigvis gikk det fint både frem og tilbake, føret var ganske ok. Resultatene etter alt 'strevet' ble ok nok, ren rødsløyfe for begge hundene. Er fornøyd med Findus jeg da, de var jo 12 stk i klassen, og han var en av de 5 som fikk rød- med en fin kritikk. Den kan du lese HER.

Findus ble stilt av Christina, og de var kjempeflinke begge to!:) Han gikk penere enn med meg, og sto som en konge, hehe.. Tusen takk, Christina- nå vet jeg hvem jeg skal ansette som handler!:) Så du er bare nødt til å komme i mai du.:D

Da jeg kom hjem var Petter ferdig med å fikse badet, så nå må det bare tørke skikkelig der inne før vi kan bruke dusjen og sånt, så det er godt jeg ikke skal på jobb på en stund, hehe.. Da greier man seg med en kattevask med vann og klut en stund. Apropos katt, så henter vi lille Snøpus imorra- kan tro jeg gleder meg!:) Hun er jo så skjønn nå, så dette blir spennende. Findus er jo snill som dagen er lang mot de små, så det er nok heller det at vi må passe på så pusen ikke slenger en klo i øyet på ham. Jeg er også spent på hvordan lille Mio vil ta dette, han er jo så sart av seg. Men vi får bare krysse fingra- Snøpus er jo en hunnkatt, og han kastrert hann, så man skulle tro det går greit.

Imorra har jeg fri, da skal jeg sove leeeenge!:)

 

12.02.09

Her er lille Snøpus, 10 uker gammel- er hun ikke nydelig? Nå er det bare litt over en uke til vi henter henne, kan tro vi gleder oss:)

Idag snør det noe voldsomt, stooore filler. Men det var koselig ute på tur likevel, og det er visst ekstra mange deilige dufter rundt forbi nå også. Igår gikk jeg inn på et inngjerda jorde på slutten av turen og slapp Findus løs så han kunne løpe, men det gadd han altså ikke, hehe. Virka som det var heeelt bortkasta tid, han ville myyye heller rusle gatelangs og lukte i grøftene. Litt uvanlig, som regel storkoser han seg når han får løpe, men ikke nå altså. Mulig det har noe med at han er ute og herjer i hagen vår i mange timer om dagen nå, sammen med Mio. Han søker etter godis, leker med pus og patruljerer. Eller lar seg snø ned, hehe.. Han vil jo omgtrent ikke inn. Deilig med godt vær og stor hage ja! Pelsen hans har også godt av det, ser at den har blitt tynnere etter at vi flytta hit- er nok pga mildværet.

Det ser ut til at det går bra med øret hans, han har bare klødd på seg et lite ekstrasår, men det er også på vei vekk. Jeg sjekker jo hver dag for å se at det ikke blir infeksjon. Håper snart vi får beskjed fra vet om kulen var godartet eller ikke, det er jo det store nå.. Jeg er endel hjemme om dagen, og får fulgt nøye med, det er greit.

Petter driver og fikser badet om dagen, det blir vel ferdig om en ukes tid, men heldigvis kan do og dusj brukes da. Findus må jo stelles til Bø også:)

 

07.02.09

Idag har vi riktig kost oss på tur. Det blir ikke verdens lengste turer om gangen, iom at jeg omtrent på på toalettet konstant, men vi greier nå en times tid om gangen. Så går vi som regel 2-3 turer om dagen når formen til begge er bra, i tillegg til at han får kose seg masse ute i hagen om dagen. Det er jo snø ute, og kjempeflott. Deilig å slippe søle og skitt i bernerpels!:)

Idag gikk vi i nesten halvannen time, og vi gikk til et digert jorde ved kirken nedi her (ikke kirkegården altså!:)), hvor jeg slapp ham løs så han fikk herje fritt. Det er jo båndtvang i hele kommunen her, men det jordet er litt skjermet, men samtidig oversiktlig og fint så man lett kan kalle inn. Kan tro han koste seg! Han løp og løp, herja rundt meg og hadde det generelt kjempefestlig med seg selv. I tillegg så jeg spor etter en annen hund, som sikkert har gått der tidligere på dagen, så han snuste og spora lenge. Jeg tok noen bilder med mobilen, de er jo ikke de beste, og det er ikke lett å ta bra bilder av løpende hund uansett- men man kan iallefall se en glad Findus!:)

Kommer mamma!

Tjohoi!:)

 

06.02.09

Ja, da er det bare 100 dager igjen til 17.mai, som offisielt er datoen lille Emilie skal vise seg frem. Nå satser vi vel på at hun kommer litt før eller litt etter, men det er uansett ikke lenge igjen!

Er 26 uker på vei nå, lagt på meg 6 kilo- og slik ser magen ut:

Og slik ser hun som er inni ut:

Ellers har Findus operert øret sitt, han hadde jo en svulst der som vokste. Så på onsdag var det nok, da ville jeg ha den vekk. Operasjonen gikk bra, den ble fjernet med laser, så han slapp sting. Som vanlig kom han seg kjapt etter dopet, selv om han jo var trøtt. Nå passer jeg på at han ikke fikler for mye med øret så såret ikke åpnes, og imorgen skal vi ta av bandasjen så jeg får fulgt med på om det kommer verk i. Og så venter jeg nervøst på resultatene fra biopsien, håper at den er godartet. Sannsynligvis er den det, bror PAblo hadde jo det samme for en tid tilbake, og den var godartet, så da satser vi på det. Men jeg er likevel hysterisk mor og lever i frykt til det..