Velkommen/kontakt
Om oss/About Us
Dagbok 2010
Tidligere dagbøker
Nyheter/News
Oppdatering/Updates
Findus
Kattene/Cats
Utstilling/Shows
Findus' blogg
Minne/Memory
Gjestebok/Guestbook
Oppdrett/Breeding
Skal du kjøpe hund?
Valpekjøpere/Buyers
Rasestandard
Helse/Health
Links
Besøkende/Visitors
Opphavsrett/Copyright
Dagbok/Diary 2009


e-mail meJanuar 2009


28.01.09

Snart er januar slutt også.. Heldigvis går vi mot lysere tider, jeg ser det bare nå når jeg går tur med Findus på ettermiddagene. Før ble det mørkt før jeg var hjemme når jeg startet kl 15, men nå er det enda lyst. Deilig. Man føler seg så mye mer opplagt også, og alt går liksom mye lettere.

Petter jobber for fullt nedi kjelleren, nå er vaskerommet ferdig fiksa, og etterpå står 'dyrerommet' for tur. De har jo et eget rom der nede, med tepper, senger, mat, vann, leker osv, som de er på når vi er borte- eller når de ellers trenger fred og ro fra besøk osv. Det er stort og fint, men vi skal lage det litt mer koselig, med hyller, puter og klatrestativ til kattene, og mer tepper og senger til Findus. Det skal males, og et stort teppe legges utover gulvet. Det blir bra. Vi får jo snart lille Snøpus hjem, ca en mnd til nå. Det går utrolig treigt, hehe..:) Var på besøk hos oppdretter og hilste på igjen nå på søndag, nå har kattungene blitt hele 8 uker- og hjelpes meg så herlige de er! Jeg skulle jo gjerne tatt med alle sammen hjem jeg da!:) Fikk også svar på blodprøvene av kattungene denne uken, Snøpus har Aa- så da kan hun brukes i avl uten noe risiko.:)

Bilder av dem under:

 

Lille Snøpus

Søskenflokken- Hannen Så Rå (i midten) er fremdeles til salgs for avl og utstilling!

Kontakt Sigrid Saxegaard hos www.shapurbirma.com om du er interessert!:)

 

 

20.01.09

Igjen er det lenge siden jeg har skrevet her, men jeg føler jo tiden raser avgårde. Det er så mye å tenke på om dagen- pusekjøp, baby, barneutstyr, jobb, helse, besøk og alt mulig. I tillegg har Findus fått seg en kul på øret som vokser og sannsynligvis må fjernes, og han har slikket seg sår på den ene poten. Så her må jeg følge med.. Den kulen er sannsynligvis det samme som bror Pablo hadde på kinnet for en tid tilbake. Ofte går de tilbake av seg selv og er godartede, men ikke alltid. Denne som Findus har nå vil ikke gå tilbake, så jeg vil ha den bort. Poten hans gjør jeg ikke så mye med, har på han en sokk og selvklebende bandasje så han ikke skal slikke mer, så den er på vei til å bli bedre.

Christina kom en tur hit i helga, det var kjempekoselig. Uheldgivis var ikke været det beste, så sightseeingen rundt her måtte legges litt på is, hehe.. Men vi fikk nå vært på fest, gått turer og kost oss litt på stranda her, så jeg håper hun ikke kjedet seg for mye. Vi får ta det igjen til sommeren, i august skal jo Christina være fadder i barnedåp.:) Findus storkoste seg når hun var her, tante Christina er en stoor favoritt hos ham, så han gleder seg til hun er tilbake igjen!:)

Ellers har jeg begynt å jobbe igjen etter noen uker i sykmelding pga smertet i bekkenet. Bare 50% foreløpig, men jeg greier ikke mer akkurat nå. Jeg passerer jo snart 6 mnd her, så mye rart skjer i kroppen. Heldigvis står alt bra til med den lille- hun er veldig aktiv og holder meg våken om natta.:) Og ja, etter to ultralyder er det fremdeles en jente.:)

 

05.01.09

Da er det klart, det blir ei lita Hellig Birmajente på oss!:)

Hun heter Shapurs Tjobing, og er født på samme dag som vår elskede Snøfnugg (1.desember), og hun er blåmasket akkurat slik han var.

Mammaen hennes er IC S* Minh Geisha's Geisha, og pappaen er IC (N) Purrferina's Blackhawk Easy Rider. Vi besøkte de små idag,

og hjelpe meg så nyyydelige:) De virket veldig kosete og uredde alle sammen, og mammaen var veldig rolig og trygg.

Nå gleder vi oss masse til slutten av februar, da henter vi henne hjem!

Blææææ!:)