Velkommen/kontakt
Om oss/About Us
Dagbok 2010
Tidligere dagbøker
Nyheter/News
Oppdatering/Updates
Findus
Kattene/Cats
Utstilling/Shows
Findus' blogg
Minne/Memory
Gjestebok/Guestbook
Oppdrett/Breeding
Skal du kjøpe hund?
Valpekjøpere/Buyers
Rasestandard
Helse/Health
Links
Besøkende/Visitors
Opphavsrett/Copyright
Dagbok/Diary 2009


e-mail meDesember 08


31.12.08

Da var siste dagen i 2008 snart over. Jammen har det gått fort! 2008 har vært fylt med sorger og gleder, heldigvis mest det siste- men slutten ble jo ikke helt bra for vår del da lille Snøfnuggen vår reiste fra oss.

Heldigvis har vi mye å se fram til i 2009- ny pusekatt og en liten menneskebaby i mai en gang.

Har kost oss idag, jeg sluttet på jobb tidlig, så da jeg kom hjem tok jeg Findus med meg ut i skauen i 2 timer, der vi bare koste oss. Gikk tur sånn som Findus liker det, opp i alle kratt og busker, opp i skråninger og ned i grøfter. :) Når vi kom hjem ble det godissøk i hagen, thyggebein og leverpostei i kong.

Siden han ikke er så glad i fyrverkeri er det musikk på full guffe, og sofaforbudet er opphevet.:) Kvelden er rolig, her er vi bare oss 5 i familien Fiskepinne- Petter, jeg, Findus, Mio, og lille spira.

Det nye året innledes med lang tur på Borestranda sammen med Findus sin 'kjæreste', Tinka. Det blir deilig!

Godt Nytt År til dere alle sammen, måtte 2009 bli et fantastisk år for alle!

(Bildet er tatt av I.J. Aag)

 

23.12.08

Da ble det jul i det Fiskepinske hjem også, selv om det mangler en liten pelsball. Smerten har gitt seg litt, og vi ser fremover, men det er ingen tvil om at Snøfnugg er dypt savnet. Likevel, vi kan ikke annet enn å glede oss over julen, varmen, lyset og håpet det representerer. Er vi heldige blir det en ny liten pus i hus på nyåret, så vi krysser fingrene.

Nå er juletreet pynta, lysa tent og pinnekjøttet gjort klart, jeg er ferdig dusja, og vi, mine foreldre og dyra koser oss med de tradisjonelle tv-programmene. Så nå siger stemningen på. Jeg har tatt noen bilder i fra vårt lille julehus, og med det ønsker vi i familien Fiskepinne en fantastisk GOD JUL!:)

Findus ønsker velkommen til oss:)

Dette møter deg i gangen

Findus har selvsagt sin egen julestjerne på 'rommet' sitt:)

Og noen nisser.

Ned trappa til kjelleren finner du disse karene

Disse sitter i vinduskarmen nede i kjellerstua.

Og disse koser seg ved peisen der nede.

Litt julekos på kjøkkenbenken.

Bokhylla i stua

Jesusbarnet må være med.

GOD JUL ALLE SAMMEN!:)

 

06.12.08

Sov godt, elskede Snøfnuggvenn.. Vi glemmer deg aldri..

Da fant vi deg altså- det var deg som lå påkjørt på veien.. Da jeg så deg ligge der i veikanten, visste jeg det var deg, selv om du var så ødelagt. Så så jeg halsbåndet, og alt håp var ute.

Du døde rett nedenfor huset vårt, på en av dine daglige turer. Du var sikkert på vei hjem til oss, lille venn..

Det er så uendelig vondt å miste deg, du var den vakreste, snilleste, mest kosete og rareste lille pusen jeg har møtt noen gang, og ingen blir som deg. Findus har mistet sin kompanjong, og Mio sin storebror. Og vi har mistet en elsket venn, kosebamse og familiemedlem.

Det mangler en del av hjertet mitt, en del som aldri kan erstattes. Du var ALDRI 'bare' en katt, du var min elskede lille pelsball, et barn på fire ben, min levende kosebamse.

Din kropp er borte, men din sjel lever i hjertet mitt til evig tid.

Jeg vil alltid elske deg, Snøfnuggen min.

(N) Smules Snøfnugg, 01-12-2006- 04.12.2208

Hvil i fred lille pus- en dag skal vi ses igjen..

 

03.12.08

NÅ var vi jammen kommet til julemåneden, og vi har begynt å åpne lukene i kalenderen. Himmel som tiden går, nå er det jo snart et nytt år også! Vi har allerede startet deler av julefeiringen, med julebord på min jobb her på lørdag, samt familiemiddag med svigerfamilien på søndag. Da var vi 9 voksne og 6 unger hjemme hos oss på pinnekjøtt, riskrem og pakker.:) Koselig, men slitsomt. Vi måtte jo pynte til jul tidlig pga det,. man må jo ha stemningen i orden. Så nå er det så fint atte.:)

Jeg er 50% sykmeldt fra jobb nå jeg, ettersom jeg sliter med bekkenløsning, samt trøtthet. Det hører jo forsåvidt med under svangerskap, men det er en smule tidlig synes jeg. Heldigvis virker det som det er heldig for meg å bevege meg mest mulig, og det er jo bra for Findus sin del. Så jeg benytter tiden til å gå lange turer med ham, samt å trene bekken og rygg. Jeg har kjøpt antitrekksele til ham siden han drar litt på tur, samt et bånd med elastisitet som man kan feste rundt magen. Det gjør det lettere for meg å holde igjen og ikke ramle rett på rumpa i disse 'istider'.

Jeg skal til jordmor og lege nå førstkommende mandag, samt ultralyd på onsdag. Da får vi se om den lille har en liten tut eller ikke.:) Vi vil nemlig vite, ikke fordi det er så nøye, men fordi det er hyggelig for pappaen, og andre i familien å liksom ha mer å forholde seg til. Vi får se da, om alt er bra og den lille er frisk og rask. Skulle nå tro det, jeg sitter nemlig her hjemme og hører på hjertelyden på egenhånd innimellom, via en egen doppler.:)