Velkommen/kontakt
Om oss/About Us
Dagbok 2010
Tidligere dagbøker
Nyheter/News
Oppdatering/Updates
Findus
Kattene/Cats
Utstilling/Shows
Findus' blogg
Minne/Memory
Gjestebok/Guestbook
Oppdrett/Breeding
Skal du kjøpe hund?
Valpekjøpere/Buyers
Rasestandard
Helse/Health
Links
Besøkende/Visitors
Opphavsrett/Copyright
Dagbok/Diary 2009


e-mail meNovember 08


10.11.08

Da var helga over, og her har det vært travelt. Petter lagde mat til en barnedåp, og fikk noen kroner for det, og fra lørdag til søndag kom svigerinna mi og ungene en tur og overnattet. Vi spilte Nintendo Wii i timevis, og ungene digget det- ja, vi voksne også!:) Ble jo ingen tur til Stord på meg og Findus på søndagen, han hoster og styrer enda. Fremdeles er det korte turer som gjelder, blir litt kjedelig i lengden for ham, men sånn er det jo bare.

Litt synd, siden jeg sliter med ryggen, og den beste medisinen mot det er å gå.. Jeg skal ringe legen imorgen og be om aktiv sykmelding, for jeg begynner å få problemer med bekkenet, og må få beveget meg litt mer. Jeg har jo en jobb der jeg sitter nesten hele tiden, og trenger mer tid til å bevege meg. Jeg kan godt jobbe, men må få styre dette her mer selv, tror jeg- jeg vil jo ikke ende opp med bekkenløsning heller..

Forresten hørte jeg babyens hjerteslag på egenhånd her idag!:) Jeg har kjøpt meg en sånn Babywatcher, en slags 'hjemmedoppler', der man kan høre babyens hjerteslag selv. Trodde egentlig det var for tidlig enda, jeg er jo såvidt passert 13 uker, men jammen fant jeg dem ikke!:) Først hørte jeg min egen puls ved lysken, og så, litt oppover mot magen, hørte jeg HØYT og tyyydelig et hjerte som slo nesten dobbelt så fort som mitt eget. Spaca opplevelse- og Findus ble jo i fyr og flamme, lurte følt på hva denne rare lyden var, hehe!:)

Han blir nok en finfin storebror, denne skjønne vovsen min!:)

 

04.11.08

Ja, da ble det ikke tur til Stord på oss likevel da.. Hadde jo gledet oss til å dra, det skulle bli vår siste utstilling på noen mnd, og vi skulle på tur med Mika og Elizabeth. Men den gang ei..

Findus har nemlig pådratt seg en heftig kennelhoste, det er jo ikke måte på. Han hadde en mild form av det for en stund tilbake, men så ble han tilsynelatende bra. Men etter Letohallen startet det igjen. Har holdt ham i ro noen dager, passet på så han ikke blir kald eller får trekk, men det har bare blitt verre og verre,  og inatt var det helt ekstremt. Trodde en periode at han skulle stryke med, så mye hosta han.. Det er vondt å høre på for et mammahjerte, det skal jeg bare si. Så idag ville jeg ikke vente lenger, og ordna meg tidlig fri fra jobb så vi kunne ta en sjekk hos veterinær. Der hørte de gudskjelov ikke noe på lungene hans, og han virket i fin form ellers- men vi fikk resept på hostedempende middel så han skal få litt fred.

Så da blir det ingen utstilling på oss i helga, kan jo ikke utsette  han for stress, eller andre hunder for smitte. Kjedelig, men sånn er det. Og det blir noen kjeeedelige dager, han skjønner jo ikke at han er syk og må være rolig, han vil på tur og er i fyr og flamme hele tiden. Synes så synd på ham, det blir så lite stimulans også, for han hoster når han leker, når han snuser, når han er på tur og i det hele tatt, så det er ikke mye vi får gjort. Han har fått korte turer idag da, fem turer på tilsammen 40 minutter. Det er da litt, selv om det på langt nær er så mye som han er vant med.

Snøfnugg på den annen side, er frisk i kroppen, men jeg tror ikke han er helt god i hodet, hehe.. Han kom hjem her igår med kumøkk på hele halsen, ansiktet og brystet, mens han slikket seg fornøyd rundt munnen. Herlig. Da var det bare å hive ham i dusjen. Han er heldigvis snill da, ingen protester, men han liker det jo ikke. Så kom han ut, stusselig og våt da, og surmulte hele kvelden.

Etter veterinærbesøket idag fikk jeg tid til litt aromaterapi, i over en time. Går til en klinikk rett borti her, og det skal jeg altså fortsette med. De har jo egen svangerskapsmassasje, som jeg skal benytte etterhvert som jeg kommer mer på vei. Det var jo aldeles fantastisk, og jeg fikk massert både rygg, nakke, armer og ben. Verdt hver krone!