Velkommen/kontakt
Om oss/About Us
Dagbok 2010
Tidligere dagbøker
Nyheter/News
Oppdatering/Updates
Findus
Kattene/Cats
Utstilling/Shows
Findus' blogg
Minne/Memory
Gjestebok/Guestbook
Oppdrett/Breeding
Skal du kjøpe hund?
Valpekjøpere/Buyers
Rasestandard
Helse/Health
Links
Besøkende/Visitors
Opphavsrett/Copyright
Dagbok/Diary 2009


e-mail meOktober 08


27.10.08

Puh, da var en travel helg over.. Vi dro østover torsdagen, skulle besøke noen venner i Oslo og samtidig stille Findus i Letohallen lørdag og søndag. Vi stoppet på halvveien hos mamma og pappa i Tvedestrand, veldig greit siden turen da ikke blir så lang. Vi kom til Pierre og Inger utpå kvelden fredag, og der møtte det oss deilig mat og full oppvartnint som vanlig, er alltid det der!:)

Lørdagen kom Christina og hentet meg hos dem, vi skulle dra sammen opp til Leto. Fullpakka bil, med 3 hunder, Findus, Pablo og Luna. Gutta måtte jo holdes på avstand så de ikke bråkte, så det endte med at Pablo satt mellom beina mine i forsetet, mens Findus regjerte bagasjerommet-  med Luna i baksetet. Trangt, men det gikk. :) Inne i hallen var det trangt, varmt og uorganisert- jeg har sjeldent opplevd makan. Forsinkelser er en ting, men når det blir timesvis med venting på valpene, uten særlig informasjon til utstillerne, ja da går det litt for vidt. Søndagen var det også trangt, men heldigvis ikke så mye forsinkelser. Det verste var egentlig at jeg bar meg ihjel, fordi vi måtte parkere så langt vekke.

Findus gjorde det ganske greit, mye bedre enn sist gang hvertfall. 1 AK, 4AKK og CK på lørdag, 1AK og 4AKK søndag. Fine kritikker da, de kan du lese på sidene for utstillingsresultater. Det morsomme var jo at kritikken fra lørdagen var omtrent nøyaktig motsatt av den han fikk i Kongsvinger, alt som var dårlig den gangen var utmerket nå, hehe.. Det viser jo hvor ulike dommerne er.

Var en veldig koselig helg, men nå er jeg sliten. Jeg har slitt masse med vondt i ryggen i det siste, og det ble hvertfall ikke bedre nå. Er sykmeldt fram til neste uke, og jeg trenger det. Men nå er det slutt på lange turer for en stund, for jeg kan ikke sitte i bil så lenge, og må ta ting mer med ro- Findus skal nemlig bli storebror, til en pelsløs en på to ben!:)

Var til ultralyd sist uke, er litt over 11 uker på vei, og alt står bra til så langt- og jeg er forsåvidt i god form, ikke vært kvalm eller sånt. Men jeg sliter altså med vondt i ryggen og smerter her og der, så jeg må ta ting litt med ro. Denne uka skal jeg bare tusle turer med Findus og slappe av.

 

09.10.08

Sånn, da fikk jeg endelig tid til å oppdatere litt her. Har jo vært så travel de siste dagene at jeg knapt har fått tid til noe som helst. Jeg var jo syk noen dager i forrige uke, og så var vi i Kongsninger på NKK i helgen- og da brukte jeg mandagen til å komme meg på. Så det har hopet seg opp ting å gjøre på jobb også, i tillegg til hjemme.

Det ble en lang tur til Kongsvinger, for ingen nytte. Iallefall ikek for Findus, dommeren likte ham ganske enkelt ikke, så det ble ikke akkurat noen høydare. Jaja, sånt hører med i utstillingsverdenen. en dag med dårlig kritikk sier ikke så mye, når han har flere gode resultater fra før!:) Men turen var nå bra da, dessuten gjorde eurasierdama til Findus, Mika, det ganske greit, 1AK, 2AKK på henne. Hundene var flinke på turen, koste seg godt sammen de to der. Men de var lei av å kjøre bil på slutten, hehe. Stakkars Mika prøvde jo å krafse seg ut av bilen og begynte å klatre rundt. til slutt måtte vi hive henne i buret til Findus, det var jo god plass der. Da roet hun seg heldigvis ned de siste milene hjem.

Tirsdagen gikk vi to timer tur med berneren Tinka og cc'en Bella, og de fikk løpe løse på et jorde her. Kan tro de koste seg, løp og løp og løp. Findus var helt knust når vi kom hjem, og drakk litervis med vann, hehe.. Kjekt å ha hundevenne å gå tur med iblant.

Idag kommer mamma og pappa en tur, de blir en ukes tid, det blir greit. Men det blir travelt i helgen også, vi skal i barnebursdag fredag, og i 30-årslag lørdag, så her hviler vi ikke på laubærene. Godt da at mamma og pappa er der og kan ta seg av dyra, så slipper jeg å ha svart samvittighet for at de er alene. Vet jo de greier seg fint, og de er ikke mye alene sånn ellers, jeg bruker jo mye tid på dem alle- men likevel, jeg liker ikke å være mye borte fra noen av dem, spesielt ikke Findus. Hønemor ja!:)

Forresten kjøpte jeg meg fin stol i helga:

 

 

02.10.08

Tidligere har jeg bestilt bernerdørskilt av Siv Helen Rognmo, malt etter bilde av Findus. Og idag kom det endelig!

Er det ikke fint? Hvis du ønsker deg et slikt skilt, kan du besøke hennes hjemmesider HER

 

01.10.08

Jøss, da var det oktober allerede.. Vi har hatt en flott høst her vest da, så vi kan absolutt ikke klage- i september har det vært mye sol og varme temperaturer. Men jeg merker at det begynner å høstes nå ja, det var rimelig kaldt da jeg gikk tur med Findus i går kveld- bet godt i kinna enda jeg hadde skjerf og vanter på meg. Fordelen er jo at det ikke er så mange ute på tur som i sommerhalvåret, så vi får gå mer i fred, hehe.. Synes det kan være greiere, selv om Findus ikke bryr seg om folk, så må jeg jo hanke ham inn hele veien når det er mange ute, istedetfor at han kan løpe fritt.

Vi skal på tur til Kongsvinger med Mika og Elisabeth i helga, det blir gøy. Vi tar det bare for turens del, iom at han nok ikke har noen sjanse mot 65 andre bernere der borte- spesielt ikke med hårløs rumpe pga våteksem. Selve eksemen er jo nesten borte straks, men det tar lang tid før pelsen er på plass igjen, så det ser rimelig teit ut, hehe.. Jaja, gøy blir det likevel. Ser forresten i denne utgaven av Berner'n at Findus faktisk ligger på 32.plass blant de mestvinnende bernerhannene i landet, og det var jo litt moro for glade amatører som oss. Ikke at det er så flott og fancy, men det er jo litt gøy når vi ikke engang har prøvd å komme på den lista. Det har faktisk ikke falt meg inn at vi hadde noen sjanse der, så jeg skryter jo likevel litt, hehe.. Har jo aldri drevet med utstilling før jeg fikk Findus, så da er det litt spesielt- selv om det gjerne ikke er det for de mest hardbarka proffene. :)

Neste uke kommer mine foreldre hit en tur, så da får Findus selskap på dagtid- ja, han har jo selskap av kattene til vanlig da, men det er nok mer moro med mennesker!:) Hjelper godt på min samvittighet også det, jeg liker jo helst ikke at han er alene i det hele tatt, men når man må jobbe for å få råd til hundemat, så blir det jo sånn.

Ha en finfin uke!